23 Ekim 2015 Cuma

Saten Gecelikte Doğru Seçim için Bilinmesi Gerekenler

Her kadının gardırobunda mutlaka bulunması gereken saten gecelik modelleri, yumuşak dokusu, şıklığı ve partnerinizi etkileyecek feminen detayları ile özel anlarınızın vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.
Dantel ve güpür ile hareketlendirilen saten gecelik modelleri, özellikle saten sabahlık modelleri ile şık bir görünüme kavuşturuyor sizi. İsteğe göre jartiyer ile tamamlayabilir, daha seksi bir görünüm elde edebilirsiniz. Derin dekolteli, yırtmaçlı ve ipli modelleri, transparan ve işleme detayları ile şıklığınıza şıklık katacak seçenekleri mevcut.


Fakat her kıyafet seçiminde olduğu gibi gecelik seçiminde de vücut tipimize uygun tercihler yapmalıyız. Kilo problemi olan bayanlar, fazlalıklarını örtecek bol ve dökümlü gecelikler giymelidir.Vücudumuzun beğendiğimiz kısımlarını ön plana çıkartan, beğenmediğimiz kısımlarını ise arka planda bırakan modeller öncelikli tercihimiz olmalı. Yani bacaklarınıza güveniyorsanız, mini ya da yırtmaçlı modeller, göğüs bölgenizi ortaya çıkaracak göğüs dekolteli modeller, muhteşem bir sırta sahipseniz, sırt dekolteli gecelik modelleri tam size göre!


Saten geceliklerde renk tercihinizi ise nasıl görünmek istediğiniz belirler. Romantik bir görünüm için pastel renkler idealdir. Seksi ve kışkırtıcı bir görünüm için ise siyah, kırmızı, bordo gibi renkleri seçmelisiniz.Bunun yanı sıra leopar desenler seksiliğinizi ön plana çıkarmanıza yardımcı olacaktır. Tercih size kalmış!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder